ČETIRI IGRAČICE OPTUŽILE KOLEGU ZA ZLOSTAVLJANJE, TVRDE DA IM JE RADIO UŽASNE STVARI: Jedna zbog njega dobila PTSP
Plesačica, Foto: Printscreen/Instagram/korinachka

NEVERICA

ČETIRI IGRAČICE OPTUŽILE KOLEGU ZA ZLOSTAVLJANJE, TVRDE DA IM JE RADIO UŽASNE STVARI: Jedna zbog njega dobila PTSP

"Uradio mi je užasne stvari"

Objavljeno:

Tri igračice optužile su Đovanija Pernisa, zvezdu britanskog plesnog takmišarskog šou programa, "Strictly come dancing" za "užasno" ponašanje i zlostavljanje van scene i kamera, iako mediji i dalje nemaju informacije o detaljima odnosa i vrsti torture koje su plesačice, koje su podnele tužbe, prošle.

Ona plesačica koja je podigla glas protiv svog nekadašnjeg kolege prva bila je Korina Trevis rekavši da se "nedolično ponašao" prema njoj nakon privatnih proslava na kojima su nastupali zajedno.

"Uradio mi je užasne stvari"

"Poznajem ga godinama i uradio mi je užasne stvari. Neću da pričam o svojim iskustvima sa njim, ali mi je drago što će ga svet videti onakvog kakav on zaista jeste. Tu stajem", rekla je Ketrin za "Dejli Mejl".

Kako dalje prenose, nekoliko žena koje su plesale sa markantnim Italijanom u popularnom takmičenju razmišljaju da se pridruže Amandi Abington, Lauri Vajtmor i Ranvir Sajn, igračicama koje su, takođe, javno progovorile o neprijatnostima sa Pernisom.

Amanda, koja se iznenada povukla sa prošlogodišnjeg takmičenja i kojoj je nakon emisije dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj, navodno se sastala sa Laurom i Ranvirom ranije ove godine kako bi uporedile priče o Đovanijevom uznemiravajućem ponašanju.

"Dejli Mejl" navodi da je budućnost za profesionalnog plesača nejasna, a on sam oštro negira bilo kakve optužbe obećava da će 'oprati svoje ime'.

On je na Instagramu naposao da je "potpuno iznenađen" optužbama, kao i da negira sve što su njegove koleginice iznele u javnost.

"Uvek sam želeo najbolje za svoje partnerke"

U izjavi je napisao sledeće: "Bićete iznenađeni isto koliko i ja kada su u medijima iznete tvrdnje o mojim metodama podučavanja plesa. Naravno, demantujem svaku priču o uvredljivom ponašanju i radujem se što ću oprati svoje ime. Oni koji su pratili moje putovanje u takmičenju tokom poslednje decenije, znaju da sam strastven i da imam izražen takmičarski duh. Niko nije ambiciozniji kada je uspeh mojih partnera u pitanju od mene. Uvek sam nastojao da im pomognem da budu najbolji mogući igrači. Sve je proizilazilo iz ljubavi i želje za pobedom - za mene i moje plesne partnere. Hvala vam još jednom na vašoj ljubavi i podršci!", napisao je na Instagramu.

Nakon njegove izjave, Pernisu je zadat novi udarac nakon što je prijateljica i bivša partnerka iz takmičenja objavila da se "neće mešati" dok se on bori "da očisti svoje ime"

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

(Espreso/blic žena/Prenela PV..)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.